Bestelinformatie

Wij van C’est Champagne leveren uiteraard champagne! Champagne voor jezelf, voor je bruiloft, als cadeau, als bedrijfsgift, … en wat je maar kan bedenken. Bij elke gelegenheid past een champagne, maar hoe gaat de juiste champagne in huis halen nou helemaal in zijn werk? Hieronder hebben we het bestelproces voor je beschreven.

Bestellen

Navigeer via de menuknop ‘webwinkel’ naar het overzicht van alle champagnes. Kies de champagne uit die je wilt bestellen, selecteer het juiste aantal en klik ‘in winkelmand’. Wanneer je klaar bent met uitzoeken klik je rechtsboven op het winkelkarretje en controleer je je bestelling. Als de bestelling klopt klik op ‘proceed to checkout’. Inloggen vinden wij overbodig en is dus ook niet nodig. Op deze pagina kan je direct al je gegevens invoeren zodat wij de champagne op het juiste adres kunnen afleveren. Zorg dat de velden met een rood sterretje gevuld zijn.

TIP: Bij het afleveradres kan een ander adres ingevoerd worden ten opzichte van het factuuradres. Je kan de fles champagne dus als cadeau ergens laten bezorgen.

Bestellingen en wensen kunnen ook telefonisch doorgegeven worden via 06-22987844. Of via de mail op: info@cestchampagne.nl Wij geven je graag advies!
Mocht je op de voicemail terecht komen zijn we waarschijnlijk net even een andere bestelling aan het inpakken. Spreek je wensen en telefoonnummer in en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Betalen

Bij het invoeren van je adresgegevens zit onderin het scherm direct een iDeal optie om mee af te rekenen. Wanneer iDeal is gekozen dan kom je via klikken op de knop ‘bestelling plaatsen’ bij de iDeal pagina van je bank om af te rekenen. Het bedrag wordt direct verrekend, hierdoor kunnen we dan ook direct de bestelling in behandeling nemen.

Kies je voor ‘directe bankoverschrijving’ dan dien je het te betalen bedrag eerst over te maken naar onze rekening. Het rekeningnummer en het bedrag komt in beeld zodra je ‘bestelling plaatsen’ hebt aangeklikt. Voor het gemak worden deze gegevens ook naar je e-mailadres gestuurd zodat je op elk gewenst moment op je gemak kan betalen. We zullen de bestelling verzenden zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Let op dat door deze vorm van betalen de bestelling langer op zich zal laten wachten doordat een overschrijving soms even onderweg is.

Bezorgen

In en om Utrecht bezorgen wij gratis! Dit wordt direct verrekend bij het afrekenen, dat wil zeggen geen verzendkosten bij de plaats Utrecht of plaatsen om de stad Utrecht heen. Buiten deze gebieden worden er verzendkosten in rekening gebracht, deze zullen ook bij het afrekenen in beeld komen.

In en om Utrecht komen we gezellig zelf de champagne bij je afleveren. Bij de overige bestellingen worden onze bestellingen verzorgd door Flespakket. Via Flespakket worden de flessen verzonden in stevige dozen zodat de flessen heel aankomen op de plaats van bestelling. We hebben hier tot op heden erg goede ervaring mee. Tarieven voor 1 fles tot en met 12 flessen zijn hetzelfde.

Problemen bij het bestellen?

Als je ergens in het bestelproces toch tegen problemen aanloopt, bel of mail ons direct en we lossen het zo snel mogelijk voor je op. Je kan ons bereiken via: 06-22987844 of via info@cestchampagne.nl , onze contactgegevens staan ook helemaal onderaan elke pagina.